E-Commerce

Header-ECommerce

Pakej ECOMMERCE

Laporan daripada Verdicts UK e-Retail pada tahun 2008 menunjukkan bahawa sektor membeli-belah dalam talian telah mengekalkan keyakinan walaupun keadaan sektor perdagangan semakin meninggi dan mencabar.

Ia juga menunjukkan bahawa pertumbuhan jumlah jualan secara online pada tahun lepas adalah 35%. Statistik ini membuktikan bahawa mana-mana perniagaan secara runcit perlu membina perniagaan secara online melalui sistem ECommerce secepat mungkin agar tidak ketinggalan dalam arus permodenan teknologi.

Kenapa anda perlukan Website ECommerce (Kedai Online) ?

  1. Tiada pemasangan dan kos operasi. Tidak perlu untuk membayar sewa dan bil utiliti gas, elektrik, air dan sebagainya.
  2. Tidak perlu mengupah pembantu kedai atau menjaga kamera litar tertutup (CCTV) dan sebagainya.
  3. Anda boleh menarik pelanggan tempatan serta luar negara, daripada itu ia meningkatkan jualan anda.
  4. Anda boleh mengalahkan pesaing anda kerana mampu menjalankan jualan 24 jam sehari, tujuh hari seminggu.
  5. Anda boleh menerima pembayaran online serta-merta.
  6. Satu cara mudah untuk membina kesetiaan pelanggan melalui perkhidmatan pelanggan yang lebih baik iaitu, dengan menghantar newsletter bulanan hanya dengan satu klik tetikus. Tidak perlu untuk mencetak risalah dan perbelanjaan pos.
  7. Merupakan cara paling cepat dan paling mudah memaparkan produk anda sebagai katalog dalam talian.

Jadi, sekiranya anda merasakan ingin meningkatkan jualan anda ke tahap yang lebih jauh dengan kos yang rendah, jawapannya ialah dengan cara anda memiliki Website ECommerce (Kedai Online) anda sendiri!

Kami di SifuArif WebStudio mempunyai kepakaran dalam membina Website ECommerce (Kedai Online) yang menarik dan profesional yang mampu menarik para pelanggan dengan harga yang rendah dan mampu milik. Tempah segera!

 

order-button2

 

 

Footer

Footer-Logo-Ecommerce