Tentang Kami

Logo SATC

SIFU ARIF TRAINING & CONSULTANCY (SATC) adalah sebuah syarikat 100% bumiputera Islam yang didaftarkan di bawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia bertarikh 20 Mac 2013 di KUALA LUMPUR bernombor pendaftaran 002212576-W.

SIFU ARIF TRAINING & CONSULTANCY (SATC) telah di daftarkan di alamat 5-0-F, SD Apartment 1, Persiaran Meranti, Bandar Sri Damansara, 52200 Kuala Lumpur.

SIFU ARIF TRAINING & CONSULTANCY (SATC) merupakan anak syarikat kepada IQ Biz Resources.

Produk utama syarikat ini ialah dalam industri Pembangunan Modal Insan yang menjurus kepada produk-produk seperti Latihan & Motivasi, Buku-buku Ilmiah, Pembangunan Website, Pengurusan Umrah & Haji, Pengurusan Jenazah, Akikah dan lain-lain.

VISI

Visi Sifu Arif Training & Consultancy (SATC) adalah untuk menjadi sebuah syarikat yang bertaraf antarabangsa yang mampu mengendalikan program-program motivasi serta mengeluarkan produk-produk pembangunan modal insan dan produk IT yang menyumbang kepada pembangunan ummah

MISI

Membangunkan umat Islam melalui program-program Motivasi & Latihan serta mengeluarkan produk-produk yang dapat membangunkan ummah melalui teknologi

Profile 1

MOHAMMAD ARIF RAZALI a.k.a SIFU ARIF

PENGARAH URUSAN

Sifu Arif Training & Consultancy (SATC)